Martin UAV Savaşçı V-BAT İHA ları sergiliyor.

PLANO, Teksas (17 Şubat 2021) - Amerika Birleşik Devletleri'nin önde gelen gelişmiş havacılık teknolojisi üreticisi Martin UAV , bugün ABD Ordusunu desteklemek için ileri teknolojileri değerlendiren Ordu Seferi Savaşçı Deneyine (AEWE) seçildiğini ve daha fazla katılımını duyurdu.  Ordunun altı modernizasyon önceliği dahil modernizasyon çabaları. AEWE, 5 Şubat - 5 Mart 2021 tarihleri ​​arasında Gürcistan'daki Fort Benning'de gerçekleşiyor.

 

AEWE için Martin UAV konuşlandırıldı ve V-BAT'ın yeni yükseltilmiş versiyonu olan V-BAT 128'i tanıtması planlanıyor ; artan güç, yükler ve dayanıklılık sergiliyor. V-BAT 128'in geliştirmeleri arasında, göreve özgü gereksinimler için artırılmış beygir gücü, 11 saatlik dayanıklılık, daha yüksek tavan (20.000 'MSL) ve değiştirilebilir yükler (yakıt ağırlığı hariç 25 lbs) ile motor güncellemeleri yer alıyor. V-BAT'ın geliştirilmiş versiyonu, başlatmak, taşımak ve çalıştırmak için mevcut küçük VTOL ayak izini korur.

Geliştirme Direktörü Heath Niemi, "Artan yenilikleri keşfetme çabalarını desteklemek için sektördeki en iyi kuruluşlardan bazıları arasında yer alan AEWE'nin bir parçası olmaktan onur duyuyoruz" dedi . “Müşterilerimizi dinledik ve yükseltilmiş V-BAT'ımızı devreye almaktan heyecan duyuyoruz ve Martin UAV'nin görev kabiliyetini, güvenliği ve operasyonel riski nasıl azalttığını gösteriyoruz. V-BAT'ın çok yönlülüğü ve yetkinliklerinin çevik doğası, Ordunun çeşitli ihtiyaçlarını karşılamaktadır ve önümüzdeki demo günleri için daha fazla heyecanlanamazdık. "

2015 yılında kurulan Martin İHA ve V-BAT uçağı, en çok devlet kurumları arasında, örgütün Savunma Bakanlığı ile yaptığı çalışmalar, Ordu, Deniz Kuvvetleri ve son olarak Amerika Birleşik Devletleri Güney Komutanlığı'nın (SOUTHCOM) ABD'deki gelişmiş karşı narkotik operasyonunu desteklemesi nedeniyle bilinir. Doğu Pasifik.                            

AEWE , Çoklu Etki Alanı Operasyonlarını (MDO) desteklemek için daha düşük taktik kademede Alanlar Arası Manevra (CDM) kavramlarını ve yeteneklerini değerlendirir. Deney Gücü (EXFOR),göreceli savaş gücünü artıran ve üstün eşleşme sağlayan sinerjik bir etki yaratmak için birden fazla alanda (hava, kara, uzay ve siber uzay),elektromanyetik spektrumda ve bilgi ortamında karşılıklı olarak öldürücü ve ölümcül olmayan yetenekleri destekleyecek. Ordu'nun Küçük Birim modernizasyonu için birincil mekanıdır ve yetenek geliştiricileri, Çapraz Fonksiyonel Takımlar (CFT'ler),PEO'lar, Ordu Bilim ve Teknoloji (S&T) topluluğu ve endüstri, hem konsept hem de malzeme geliştirmeyi destekleyen tekrarlanabilir, güvenilir, titiz bir operasyonel deney sağlar.

AEWE VBAT 128 demoları 19 Şubat, 23 Şubat, 26 Şubat ve 2 Mart tarihlerinde Fort Benning'de gerçekleşecek. Martin UAV, V-BAT ve sektörler arası kullanımı hakkında daha fazla bilgi için martinuav.com adresini ziyaret edin.

Martin İHA hakkında:

Martin UAV, Plano, TX merkezli özel ve ileri bir teknoloji şirketidir. Şirket, tamamen benzersiz, insansız uçak sistemleri ve ilgili uçuş kontrol yazılımı oluşturma konusunda uzmanlaşmıştır. Şirketin sistemleri, taktiksel ve sınırlı operasyonel ortamlarda kritik operasyonel ihtiyaçları karşılamak için ticari olarak geliştirilmiştir. V-BAT serisi uçağı, havada asılı kaldıktan sonra fırlatma ve kurtarma, yatay uçuşta on bir saatin üzerinde uçma ve herhangi bir zamanda "havada durma ve bakma" için orta uçuş geçişleri yapma yeteneğine sahip tek tek motorlu kanallı fan VTOL'dur. belirli bir görev seti boyunca. 

PLANO, Teksas, 4 Mart 2021 (Newswire.com) -  Martin UAV , bugün sanayi gazileri randevuları açıklandı ABD'de bir öncü gelişmiş havacılık teknolojisi üreticisi  COO ve CFO olarak Sean Olds William Irby genişleyen, yönetici liderlik ekibi 5 Mart'tan itibaren geçerlidir.

Irby, son 20 yılın en büyük İnsansız Uçak Sistemleri (UAS) programlarına liderlik eden kritik yönetici rolleri de dahil olmak üzere havacılık ve savunma sektörlerinde yaklaşık otuz yıllık deneyime sahip Martin UAV'a geliyor. Irby, Northrop Grumman Corporation'da 15 yıldan fazla  ve Textron İnsansız Sistemler  iş grubunun kıdemli başkan yardımcısı ve genel müdürü olarak yaklaşık on  yıl geçirdi  . Textron insansız sistemler işinin bir parçası olarak Irby, insansız uçak sistemlerinin, insansız yüzey araçlarının, komuta ve kontrol sistemlerinin ve ilgili teknolojilerin tam yaşam döngüsü geliştirme, üretim ve desteğinden sorumlu ekiplere liderlik etti. Martin UAV'ye katılmadan önce Irby, L3Harris Technologies'de  keşif görev sistemleri sektörünün başkanı olarak görev yaptı. milyar dolarlık bir işletme ve yer kontrol teknolojileri portföyünü içeren, birlikte çalışabilir, çok platformlu yer sistemleri ve insanlı / insansız ekip sistemleri sunan şirketin Teksas operasyonunda liderlik yaptı. Irby, Harvard Business School'daki Genel Müdür Programına ek olarak ABD Denizcilik Akademisi'nden mühendislik derecesi ve Johns Hopkins Üniversitesi'nden yüksek lisans derecesi aldı.

Irby, "Sektördeki en iyi ve en yenilikçi profesyonellerin bazılarıyla birlikte çalışmak, Martin UAV'a katılmak bir onur ve ayrıcalık," dedi. "Şirketin İHA teknolojimizi nereye götürebileceğimize dair vizyonunu genişletmek için UAS alanındaki toplu deneyimimi sunmaktan heyecan duyuyorum."

Martin UAV'ın Operasyon Direktörü olarak Irby'nin atanması, şirketin savunma ve ticaret sektörlerinde büyüme ve genişlemeye yönelik stratejik planını hızlandıracak.

Martin UAV CEO'su Martin Ruben, "Yeni fırsatlara agresif bir şekilde yaklaştıkça, genişletilmiş liderlik atamaları bizi ulaşılamaz olduğuna inandıklarında bölgeye itecek," dedi  . "Yeni alanlara her zamankinden daha hızlı giriyoruz ve Bill, gelecekteki genişleme planlarımızın ayrılmaz bir parçası olacak. Milyonlarca dolarlık UAS programlarına liderlik eden doğrudan deneyimi, burada ve yurtdışında birden çok pazarda hızlı büyüme için stratejik planımızın ayrılmaz bir parçasıdır. Martin UAV'de fikirlerin ve teknolojinin meyvesini veren heyecan verici altı yıl oldu ve oluşturduğumuz ekibe ve pazarda nerede konumlandığımıza daha fazla güvenemezdim. "

Gelmekte olan CFO Sean Olds, savunma ve imalat alanında, özellikle altyapı büyümesi alanlarında olmak üzere şirket büyümesinin tüm aşamalarında 20 yılı aşkın deneyimi beraberinde getiriyor. Martin UAV'a katılmadan önce Olds, Friedrich Air Conditioning'de Operasyon Direktörü olarak görev yaptı. Sean ayrıca, KLN Manufacturing'de Finans Direktörü ve Cobham Aerospace & Security ve Munters Corporation'da finans ve operasyonlardan sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yaptı. Olds, Midwestern Eyalet Üniversitesi'nden yüksek lisans derecesi ile mezun oldu ve Duke Üniversitesi'nde Uluslararası Yönetim Programını tamamladı.

 

Yorum Yaz